Boka massage i Deje

NBE800 VÄRMEMASSAGE

30 min 430:-

60 min 700:-

Klassisk massage som kombineras med NBE 800 värmemassage, vilket ger snabbare resultat som håller längre. NBE 800 mjukar snabbt upp muskulaturen på djupet, men utan smärta. Effekter av massagen är ökad blodcirkulation, minskad koldioxid i muskeln, ökat pH-värde, muskelns egen läkeprocess startar och inflammation dämpas. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta, och bidrar till att du känner dig mjukare, lugnare och mer rörlig.

 

Klassisk massage

30 min 495:-

50 min 695:- 

70 min 895:-

Klassisk massage mjukar upp spända, ömma och stela muskler och lindrar eller förebygger muskelsmärta. Jag är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage, vilket är en kvalitetsgaranti, som intygar att jag har god utbildning, kompetens och att jag följer branschens etiska regler.

Aromamassage

50 min 650:- 

Avslappnande och uppmjukande helkroppsmassage med väldoftande oljeblandning. Du väljer mellan lugnande, uppiggande eller utrensande olja. 

Regndroppsmassage

70 min 720:-

Mjuk och varsam massagebehandling där olika eteriska oljor av högsta terapeutiska kvalitet masseras in längs ryggraden och på fötterna. Regndroppsmassage är välgörande mot ryggsmärta, stärker immunförsvaret och hjälper kroppens självläkning. Behandlingen avslutas med värmeinpackning av ryggen.

Taktil massage

50 min 650:-

Taktil massage är den mjukaste formen av massage och ger smärtlindring, avslappning och välbefinnande genom att stimulera utsöndring av hormonet oxytocin, som gör oss lugna. Mycket bra för stresshantering eller för härlig avkoppling.

Känner du dig i behov av stressreducering rekommenderar jag flera behandlingar i tätare följd.

Dermanord-XK0W9132.jpg
Dermanord-XK0W9177.jpg
Certifierad massor-CMYK.png