Boka tid i Karlstad:
Boka tid

Vi erbjuder brasiliansk vaxning i Karlstad och Deje. Priset är 510:- och tid för behandlingen är ca 10-20 min. 

Vanliga frågor om brasiliansk vaxning.

Här har jag samlat lite frågor och svar om brasiliansk vaxning, som jag fått genom åren. Har du ytterligare frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via telefon/mail.

0702-879978 eller careofmoa@gmail.com

 

Hur ont gör det? Självklart varierar det från person till person, eftersom vi är olika tåliga för smärta. Gemensamt för de allra flesta är att när du väl provat vaxning, vill du inte gå tillbaka till rakhyveln igen!

För dig som är orolig över smärta: Om du vet med dig att du är extra känslig för smärta, eller känner dig väldigt nervös inför första vaxningen, gå till apoteket och köp en av de bedövningssalvor de har. Smörj in dig ca 1 h före vaxningen, så att salvan hinner verka. De flesta tycker att det går utmärkt utan bedövningssalva, men detta är ett tips för dig som är orolig.

För minsta möjliga smärta rekommenderar jag att inte boka in behandlingen under veckan före menstruation, eftersom huden då är som mest smärtkänslig. Peeling/scrub av området dagen före sätter igång blodcirkulationen och håret lossnar lättare.

Hur länge behöver håret sparas ut? Hårstråna måste vara minst 0,5 cm långa för ett bra resultat. Eftersom håret växer i olika faser blir resultatet allra bäst efter tredje vaxningen. Räkna med att spara ut håret i ca 2-3 veckor innan första vaxningen.

Hur ofta behöver jag vaxa mig? Ungefär var 4:e vecka brukar vara lagom tidsintervall. När man vaxar regelbundet tunnas hårväxten ut och blir mycket glesare. Därför är det bra att inte låta tiden gå för länge mellan vaxningarna.

Vad använder du för vax? Jag vaxar med ett sockervax, som är ett specialutvecklat vax för intimområdet. Det är extra skonsamt för huden och minskar risken för inåtväxande hårstrån och röda prickar.  

Annat att tänka på: Smörj inte in området med lotion eller dylikt före vaxning, eftersom det gör att vaxet inte fäster på hårstråna. 

Hjärtligt välkommen till mig! 

Alla behandlingar sker lugnt, med omsorg och respekt. Vi har självklart full sekretess när det gäller vem som tar vilken behandling och allt som vi pratar om under tiden. 

3002-00500 Body Scrub, 500 ml.JPG