Bjud in till Spadag/kväll med dina vänner!

Avslappnande spabehandlingar, fräscha smoothies och tilltugg, tända ljus, skön musik och kanske ett glas bubbel? Det är allt som behövs för att vi ska kunna ordna en mysig spadag hemma hos dig tillsammans med dina nära och kära. Ett bra alternativ om du suktar efter en helg på något spa, men inte har tiden eller pengarna.

Hör av dig till mig så diskuterar vi upplägget!

0702-879978 eller careofmoa@gmail.com

Var och en kan välja fritt från min behandlingsmeny av massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar och vaxning. Allt med sköna ekologiska produkter från M Picaut och Maria Åkerberg Deepskin Organics.

Var och en kan välja fritt från min behandlingsmeny av massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar och vaxning. Allt med sköna ekologiska produkter från M Picaut och Maria Åkerberg Deepskin Organics.