Julerbjudande nr 2!

Här kommer ett fint erbjudande för dig som är sugen på att prova lyxig, ekologisk hudvård från det svenska märket M Picaut.

Ända fram till julafton får du 20% rabatt om du köper minst två produkter!

Julerbjudande_F.jpg

Filosofin bakom märket är "Less is More." Naturen erbjuder det mesta som behövs inom hudvården och ingredienserna kommer från odlingar där det är rent och där odlaren har omsorg om plantor och miljön. Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. M Picauts produkter är ett möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Effektiv hudvård med omtanke!

Hjärtligt välkommen att boka tid för behandling och/eller rådgivning om vilka produkter som passar dig! Boka tid online eller ring 0702-879978!

alla.png