Boka massage i Deje

Care of moas Ansiktsbehandlingar

 

I alla ansiktsbehandlingar ingår en hudanalys med rekommendation om produkter som passar din hy. Jag anpassar alla produkter efter just din hudtyp, oavsett vilken behandling du bokat. 

 

ansiktsbehandling Relax

90 min 990:-

Lyxig behandling som inleds med avslappnande och uppmjukande ryggmassage. Därefter får ansiktet omvårdnad efter din huds behov: återfuktning, uppfräschning och ny lyster. Rengöring, peeling, massage av händer och armar, serum, massage av ansikte och dekolletage, avslutande produkter.

M Picaut Klassisk ansiktsbehandling

70 min 820 :-

Skön och lystergivande ansiktsbehandling som rengör på djupet. Rengöring, hudanalys, peeling av dekolletage, hals och ansikte. Ånga, portömning, plockning & färgning av bryn, skön dekolletage och ansiktsmassage, mask, serum och dagkräm9

 
alla.png

Maria Åkerberg Facial treatment

70 min 820 kr

Klassisk, djuprengörande ansiktsbehandling som ger fukt och balanserar huden. Rengöring, peeling, arm- och handmassage, ånga och portömning, formning och färgning av ögonbryn, mask och avslutande produkter ingår.

Maria Åkerberg Facial Treatment AHA

30 min 495 kr

Ansiktsbehandling med AHA (mjölksyra) som ger huden lyster, motverkar orenheter, har sammandragande effekt på stora porer och motverkar ålderstecken som åldersfläckar, rynkor och ärr. Passar alla hudtyper och rekommenderas som en kur om fem behandlingar- Kuren inleds med en klassisk ansiktsbehandling (MÅ Facial Treatment) följt av fyra AHA-behandlingar.

När du bokar en AHA-kur får du 10% rabatt på behandlingarnas pris.

MÅ facial treatment C-vitamin 50 min 650:-

C-vitamin bygger upp ny lyster och energi i huden och motverkar fina linjer och pigmentfläckar. Uppfräschande och fuktgivande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage av armar och händer, c-vitaminserum, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter.

må facial treatment Anti-Age 50 min 650:-

Närande, återfuktande behandling som minskar fina linjer och rynkor och stimulerar kollagenbildningen i huden, vilket ger en spänstigare hud. Avslutas med lifting-mask och produkter efter hudtyp.

må facial treatment Sensitive 50 min 650:-

Lugnande behandling för känslig och stressad hud, som lätt blir röd, torr och stram. Passar också dig som har ytliga blodkärl. Rengöring, peeling, lugnande serum, massage av ansikte, händer och armar, mask och avslutande produkter.

 

 

Efter behandling får du produktrekommendationer efter dina behov. den dagliga hudvården är viktig för långvariga resultat, i kombination med ansiktsbehandling var 6:e-8:e vecka.

Mer om de produkter jag använder finner du här.

 

Logo Maria Åkerberg.jpg
mette-picaut-300x182.jpg